VVOMA

Vereniging Veteranen en Oud-militairen van het Korps Militaire Administratie

08-12-2023: Eindejaar diner (Post) Actieven Officieren

Soesterberg, 26 oktober 2023
 

Waarde Korpsgenoot,
Als Korpscommandant heb ik traditiehandhaving, saamhorigheid en bijzondere personeelszorg hoog in het vaandel staan.
 

Na een Korpsjaar met vele mooie Korpsactiviteiten en momenten is het wederom tijd om, voor de vijfde maal in successie, het “Eindejaar diner voor actieve- en post actieve officieren van het Korps Militaire Administratie” te houden.
 

Het is mij daarom een eer en een genoegen u en uw partner hiervoor uit te nodigen op vrijdag 08 december 2023. De avond zal sfeervol worden opgeluisterd door een ensemble van de Fanfare “Korps Nationale Reserve” (FKNR). Voor dit diner is gekozen voor “live cooking” .
 

De locatie is: Van Der Valk Hotel Harderwijk
Leuvenumseweg 7 3847 LA Harderwijk
 

U wordt vanaf 19.00 uur verwacht voor het aperitief, waarna ik om 19.15 uur kort het woord tot u zal richten. Omstreeks 19.30 uur zal het diner een aanvang nemen.
Het tenue voor deze avond is:

Militairen: Burgers: AT (GLT) Black Tie

Gelet op de budgettaire beperkingen ontkom ik er niet aan om een eigen bijdrage te vragen van € 25,-- per persoon. Ik verzoek u het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL37INGB0008246391 t.n.v. Korps Militaire Administratie, o.v.v. “uw naam en eindejaar diner 2023”.

 

Graag wil ik u attenderen op de mogelijkheid om in het hotel te overnachten.

Indien u een kamer wilt reserveren/boeken voor de nacht van 08 op 09 december in het van der Valk hotel te Harderwijk kunt u dat doen:

• Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. HWY-GF19505

• Per telefoon: 0341-801010 o.v.v. HWY-GF19505

 

Uw bericht van deelname, dan wel verhindering ontvang ik graag voor vrijdag 01 december a.s. Dit kan door gebruik te maken van de stemknoppen of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dieetwensen kunt u aangeven bij de kok op de avond zelf.

 

Met vriendelijke Korpsgroet en in de hoop u te mogen treffen,

 

Korpscommandant Miliaire Administratie

Ricardo Roos

Luitenant-kolonel